RARE DANSJES DIE JE NIMMER ZULT VERGETEN: HEADBANGEN

Geplaatst op 28 december, 2010

Om deze wonderschone ‘dans’ niet in de vergetelheid te laten geraken, hier wat filmpjes van headbangende mannen, baby’s en dieren.


Headbangen is eigenlijk misschien niet echt een dansje, maar aan de andere kant, wat dan wel? Het is in elk geval geen gewiekste methode om van je haarluis af te komen, of een manier om je zojuist uitgesproken ‘ja’ kracht bij te zetten. Het echte headbangen is gelukkig niet heel ingewikkeld. Je hoeft niet echt een heleboel lessen te volgen voor je het kunt. Wel kan het in je voordeel zijn om de kapper een tijdje te vermijden. Hier zijn de mooiste headbang-filmpjes van het internet.

  • Baby in een auto

Dit hier is een baby die het begrijpt. Slapen kan namelijk altijd nog, bijvoorbeeld als je tachtig bent en deze knaap heeft dat al vroeg door. Voor een potje metal kun je hem altijd wakker maken, zoals hier. Oja: na een halve minuut kun je het filmpje uitzetten, want de ouders vonden het blijkbaar nodig om er een minuut aan complete overbodigheid aan vast te plakken.

  • Hond en metal

Weinig zo hilarisch als demonische honden. Deze zo lief uitziende hond verandert in Satan als er opeens ergens iemand begint te grunten. Waarschijnlijk is hij voor de rest eigenlijk heel lief en van het type dat ´heel goed met de cavia´s op kan schieten´.

  • Headbangen terwijl je vuur maakt

Dit is een video waarbij je je afvraagt wat hier in godsnaam aan de hand is, en dat is precies wat er leuk is aan dit filmpje.

  • Dubstep-papegaai

Geen metal maar dubstep en bovendien gebruikt deze papegaai meer dan alleen z’n hoofd. Hoe dan ook, deze vogel komt hard.